ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανακοίνωσε Ντεουλοφέου και με φωτογραφία η Μίλαν!

Έπαθε και έμαθε η Μίλαν... Λίγες μέρες μετά την αναγκαστική διαγραφή της είδησης για την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου, οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη με φωτογραφία.

Μαθημένη από το φιάσκο των προηγούμενων ημερών, η Μίλαν ανακοίνωσε τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, αλλά η ανακοίνωση δεν πρόκειται να διαγραφεί, αφού ο παίκτης φωτογραφήθηκε και με τη φανέλα της ομάδας.

Η συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες από τη Μίλαν, ωστόσο η Έβερτον διαμαρτυρήθηκε, καθώς δεν είχε υπάρξει πλήρη συμφωνία μεταξύ των ομάδων, αλλά ούτε ο παίκτης είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα, όμως, μπήκε τυπικό τέλος στην υπόθεση, αφού η Μίλαν ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο που αγωνίζεται στην κινέζικη Nτάλιαν Γιφάνγκ εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Μίλαν για Λοσάνο!

Μίλαν για Λοσάνο!

Στο παγκόσμιο κύπελλο είχε κάνει τους Μεξικανούς να πίνουν τεκίλα στο όνομα του και η ώρα για μια μεγάλη μεταγραφή έφθασε! ...
 |  ΜΙΛΑΝ
X