ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σταφυλίδης: «Υπάρχει ενδιαφέρον της Μίλαν»

Ο Κώστας Σταφυλίδης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μίλαν για το πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας πως όντως υπάρχει. Επιπλέον μίλησε για τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως είπε «όχι» στην πρόταση των Θεσσαλονικέων.

Βέβαια, δεν έκλεισε την πόρτα στον «δικέφαλο του Βορρά», αφού ξεκαθάρισε πως τώρα δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αν όμως το κάνει θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τη κρούση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: «Υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Δεν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή γυρίσω, έχω πει ότι θα είναι για τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Για τον Ολυμπιακό δεν είχα κάτι πρόσφατα. Το περασμένο καλοκαίρι μου είχε μεταφερθεί απλά ένα ενδιαφέρον, αλλά τίποτα συγκεκριμένο».

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν: «Με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση… Τι να πω; ΟΚ, ναι ισχύει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι σίγουρο… Έχω συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ και πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η ομάδα μου. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου, είναι λεπτό το ζήτημα, θα είναι καλύτερα να ρωτήσετε εκείνον. Εγώ είμαι ευχαριστημένος στην Άουγκσμπουργκ και αυτή τη στιγμή κοιτάω τη δουλειά μου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει».

Για το ποσό με το οποίο τον πουλάει η Άουγκσμπουργκ: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια, αλλά αυτή τη στιγμή με κοστολογεί με πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Το θετικό είναι ότι η ομάδα πήρε την πρόκριση στους «32» του Europa League, που είναι πολύ σημαντικό, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Περίμενα πολλά περισσότερα από τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Σημασία όμως έχουν τα έργα και όχι οι δηλώσεις. Με τις μεταγραφές που έγιναν και το υλικό που έχει η ομάδα, θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Η Σάλκε δεν ξεκίνησε καλά την περίοδο, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι τον Φεβρουάριο θα είναι σε καλή κατάσταση και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και με τον ΠΑΟΚ. Αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις, θα παώ να δω το παιχνίδι στη Γερμανία».

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X