ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Mυστικές πληρωμές σε ατζέντηδες και «μπελάδες» για Νιούκαστλ

Οι φορολογικές παρατυπίες παρατηρήθηκαν ύστερα από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε τραπεζικές συναλλαγές του συλλόγου

Για μυστικές πληρωμές σε ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια πρόσφατων μεταγραφικών περιόδων κατηγορείται οι Νιούκαστλ, ύστερα από απόφαση που ελήφθη σε σημερινή (4/10) εκδίκαση.

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα πορίσματα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική εφορία στα γραφεία του συλλόγου τον περασμένο Απρίλιο, με τις «καρακάξες» να φέρονται να έχουν επανειλημμένως προβεί σε νομικά διωκόμενες μεθόδους πληρωμών.

Οι φορολογικές παρατυπίες παρατηρήθηκαν ύστερα από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε τραπεζικές συναλλαγές του συλλόγου, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν πλέον τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους για τον τρόπο που θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. Σίγουρα το όλο θέμα είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα τις «καρακάξες» και οι επιλογές τους λίγες με τις αποφάσεις τις οποίες καλούνται να λάβουν οι ιθύνοντες να έχουν τεράστια σημασία.

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X