ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Yπενθύμιση για τα εισιτήρια του ημιτελικού

H Πετρολίνα ΑΕΚ υπενθυμίζει τις λεπτομέρειες της προπώλησης εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (24/03, 17:45) στο Κίτιον.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Ανατολική κερκίδα και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ από τα Γραφεία του Σωματείου.

O αριθμός εισιτηρίων που μας έχει δοθεί είναι περιορισμένος και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και ολοκληρώνεται την μέρα του ημιτελικού (Παρασκευή 24/03) στις 13:00 το μεσημέρι.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει απαραίτητα να αναγράψουν στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας. Την πολιτική ταυτότητα θα πρέπει να την επιδείξουν στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές καλούν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό και κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X