ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτωχότερο το Κυπριακό μπάσκετ

24sports team

info@24sports.com.cy

Φτωχότερη είναι από χθες η οικογένεια της κυπριακής καλαθόσφαιρας. «Έφυγε» από την ζωή ο Κυριάκος Νησιφόρου, ο οποίος μέχρι την περσινή χρονιά ήταν εν ενεργεία κομισάριος.

Ο Κυριάκος Νησιφόρου είχε ενεργό ρόλο στα δρώμενα του κυπριακού μπάσκετ για περισσότερο από 45 χρόνια. Αποτέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ σε δύο θητείες. Από το 1972 μέχρι και το 1976, και από το 1978 μέχρι και το 1980. Έπειτα εκλέχθηκε ως Γενικός Γραμματέας της ΚΟΚ, από το 1980 και παρέμεινε μέχρι και το 1985.


Στην συνέχεια υπηρέτησε την κυπριακή καλαθόσφαιρα από το πόστο του κομισάριου, μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, όπου σταμάτησε λόγω ορίου ηλικίας. Κατά την πορεία του ως κομισάριος είχε οριστεί ως ο αντιπρόσωπος της ΚΟΚ στην FIBA και είχε συμμετοχή σε αρκετούς διεθνείς αγώνες.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της ΚΟΚ αλλά και σύσσωμη η καλαθοσφαιρική οικογένεια της Κύπρου εκράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κυριάκου Νησιφόρου.

Η κηδεία του Κυριάκου Νησιφόρου θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 22 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλλουριώτισσα στις 11:00. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:30.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση