ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σημαντικό ματς για ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ετοιμάζεται για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, όπου θα φιλοξενήσει την Τετάρτη στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στη Λάρνακα την Πέγια από το Κόσοβο, θέλοντας να ψάξει την νίκη που θα την φέρει στο κυνήγι της 3ης θέσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις τις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision, και μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε live streaming.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στην 4η θέση στον όμιλο, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ μία θέση πιο πάνω (3η) βρίσκεται η Πέγια με μία νίκη (απέναντι στην ΑΕΚ στο Κόσοβο με 87-82). Για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει την Πέγια με διαφορά μεγαλύτερη από την οποία είχε ηττηθεί στο Κόσοβο, δηλαδή έξι πόντους ή και περισσότερους. Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Πέγια.


Στην επόμενη φάση του θεσμού θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να διεκδικήσει μαθηματικά μία από τις δύο αυτές θέσεις. Ωστόσο, τέσσερις ακόμα ομάδες θα προκριθούν ως καλύτερες τρίτες, από τους συνολικά δέκα ομίλους που υπάρχουν.

Την ερχόμενη βδομάδα, στην 6η και τελευταία αγωνιστική, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στην Λάρνακα την ρουμάνικη Κλουζ, ενώ η Πέγια θα υποδεχτεί στην έδρα της την Γκάζιαντεπ. Σε περίπτωση συνδυασμού νικών της ΑΕΚ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (με έξι πόντους ή περισσότερους απέναντι στην Πέγια, και με νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στην Κλουζ) τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση μέσω της 3ης θέσης.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση