ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παππάς: «Κύπρος ερκούμαστε » (vid)

Το κάλεσμα του καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Παπάς, κάνει κάλεσμα στους φίλους της καλαθόσφαιρας και του «τριφυλλιού», για να δώσουν μαζικό παρόν στο στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου, όπου οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν στο τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Το τουρνουά είναι πολύ ψηλού επιπέδου, καθώς πέραν από τον Παναθηναϊκό θα λάβουν μέρος η ΑΕΚ Αθηνών, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ρωσική Χίμκι, που έρχονται στην Κύπρο λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Ο Νίκος Παπάς που έχει κυπριακές ρίζες, επέλεξε να μιλήσει και στην κυπριακή διάλεκτο και να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους της καλαθόσφαιρας, για να βρεθούν στο γήπεδο το τριήμερο του τουρνουά.

Ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ανέφερε τα πιο κάτω:

«Κύπρος ερχόμαστε. Παναθηναϊκοί μαζευτείτε, να είστε όλοι εκεί 14-16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο ‘Τάσος Παπαδόπουλος’ – Ελευθερία. Και επειδή μιλώ τα καλά τα κυπριακά, Κύπρος ερκούμαστε, Παναθηναϊκοί μαζευτείτε να είσαστε ούλλοι τζιαμέ».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο Λευκόθεο επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα μήνυμα πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! ...
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X