ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κόλπο για να παγώσεις τη μπύρα σου σε λίγα λεπτά (pic)

Ένα τρικ που κάθε λάτρης της μπύρας θα πρέπει να έχει στο μυαλό του

Με το θερμόμετρο να έχει σκαρφαλώσει πλέον πάνω από τους 40 βαθμούς, όλοι μας ψάχνουμε μια “ανάσα δροσιάς”. Το νερό είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο, αλλά και η μπύρα φαίνεται πως κάνει μια χαρά τη δουλειά της.

Είναι δροσιστική, πίνεται εύκολα και αποτελεί τη νούμερα ένα παραγγελία μας το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως ένας βασικός όρος: να είναι καλά παγωμένη. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να σου δημιουργήσει δυσφορία και σίγουρα δεν θα καταφέρεις να την πιεις.

Βέβαια, τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις καλέσει κόσμο στο σπίτι και οι παγωμένες μπύρες τελειώσουν; Εκεί μάλλον θα πρέπει να περιμένουν όλοι μέχρι να παγώσουν οι επόμενες, εκτός κι αν έχεις κατά νου το απόλυτο κόλπο του καλοκαιριού, για να πιεις δροσερή μπύρα σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Μια πολύ καλή μέθοδος, λοιπόν, είναι να πάρεις χαρτί κουζίνας και να το βρέξεις. Στη συνέχεια, θα τυλίξεις με αυτό τα μπουκάλια ή τα κουτάκια της μπύρας και θα τα βάλεις στην κατάψυξη. Το νερό στο χαρτί θα παγώσει αμέσως, κάτι που θα ρίξει απότομα τη θερμοκρασία της μπύρας κι έτσι οι καλεσμένοι σου θα ξεδιψάσουν σε χρόνο μηδέν.

Αν τώρα είσαι κάπου έξω, για παράδειγμα στην παραλία, οι ειδικοί λένε πως αν πάρεις ένα δοχείο και ρίξεις νερό, πάγο, αλάτι και τις μπύρες, θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση