ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Η ανάρτηση που δίχασε! «Αν απάτησα τον άντρα μου πριν 20 χρόνια...»

Έγινε το απόλυτο viral

24news team

Μια δημοσίευση στη σελίδα «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ (The original)» δίχασε τα social media ενώ έγινε viral σε χρόνο ντε-τε. Στην εν λόγω ανάρτηση γυναίκα ζητούσε την άποψη των χρηστών για το τι θα πρέπει να κάνει τη μέρα του γάμου του παιδιού της αφού, όπως αναφέρει, απάτησε τον προ εικοσαετία σύζυγό της και τώρα θα πρέπει να βρεθεί δίπλα του στα διαδικαστικά που απαιτεί η μέρα ενώ ταυτόχρονα θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά του.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Το ερώτημά της δίχασε αφού ορισμένοι απαντώντας της σοβαρά την παρότρυναν να σταθεί στο πλευρό του παιδιού της αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα, τονίζοντάς της πως η ευτυχία του σπλάχνου της είναι πάνω από όλους και όλα. Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν και αυτοί που αντιμετώπισαν με άκρως χιουμοριστικό ύφος την συγκεκριμένη δημοσίευση μη πιστεύοντας ουσιαστικά πως πρόκειται για αληθινή ιστορία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και η δημοσίευση αφαιρέθηκε από τη σελίδα ορισμένοι πρόλαβαν να την αποθηκεύσουν και να την αναδημοσιεύσουν με αποτέλεσμα να γίνει το απόλυτο viral όπως προαναφέραμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση