ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψήνεται ο τόπος - Ψάχνουν δροσιά σε... απίθανα σημεία (pics)

Αφόρητη η ζέστη

24news team

Αφόρητη είναι η ζέστη στο νησί αφού ο καύσωνας δεν λέει με τίποτα να υποχωρήσει. Πολίτες προσπαθώντας να αντέξουν τα 40άρια καταφεύγουν είτε σε παραλιακές είτε σε ορεινές περιοχές… υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που μη αντέχοντας τη ζέστη ψάχνουν ανάσες δροσιάς όπου βρουν!

Δείτε τις εικόνες της σελίδας I Love Cyprus ΡΕ:

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα δυτικά παράλια, στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση