ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαναν… καφενείο το αεροδρόμιο Λάρνακας οι ταξιτζήδες (vid)

Έστησαν τραπέζια στο δρόμο – Άφηναν τα αμάξια τους όπου ήθελαν

24news team

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και δείχνει τους ταξιτζήδες στο υπόγειο του αεροδρομίου Λάρνακας να έχουν μετατρέψει την πιάτσα και τον χώρο παραλαβής των επιβατών που καταφθάνουν στο νησί μας σε… καφενείο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι ταξιτζήδες έστησαν τραπέζια και καρέκλες στον δρόμο και περνούν εκεί τον χρόνο τους περιμένοντας τους πελάτες. Δεν έφτανε μόνο αυτό, στο βίντεο φαίνονται και κάποια ταξί να είναι εντελώς λάθος και παράνομα σταθμευμένα.

Το περιστατικό αυτό δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, αφού στο σημείο εκείνο οι πολίτες παραλαμβάνουν τα δικά τους άτομα που φτάνουν στο νησί μας και όπως είναι λογικό, φαινόμενα όπως αυτά δημιουργούν συμφόρηση και εντάσεις στο υπόγειο πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

@johnnyolaru01 Cyprus parking at the airport #cyprus #grecee #visitcyprus #visitgreece #parking #stupidparking #driver #stupiddriver #funny #funnydrivinglesson #taxi #stupid #stupidtaxi #supercar Zorba The Greek - Kostas Papadopoulos

Όπως ήταν λογικό, το βίντεο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους, αλλά και αρκετούς από αυτούς να... θαυμάζουν την κίνηση των ταξιτζήδων. «Κυπριστάν» έλεγαν κάποιοι, «Σαν την Κύπρο δεν έσιει», συμπλήρωναν οι άλλοι!

Μερικά από τα σχόλια 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση