ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχω μοιραστεί τον άντρα μου με άλλους 16 ανθρώπους μέχρι στιγμής φέτος...»

«Απολαμβάνω τα κορίτσια περισσότερο από εκείνον»

Μια αυστραλή δημιουργός ερωτικού περιεχομένου σε πλατφόρμες όπως το OnlyFans αποκάλυψε πως η σεξουαλική ζωή της είναι στα καλύτερά της από τη στιγμή που αποφάσισε να «ανοίξει» το γάμο της και επέτρεψε στον σύζυγό της να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HONEY BROOKS (@honeyybrooksvip)

Η Χάνι Μπρουκς εξομολογήθηκε το «μυστικό» της για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Intagram, το οποίο έγινε viral και προκαλέσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια, με ορισμένους χρήστες να σημειώνουν πως σύντομα θα πάρουν διαζύγιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HONEY BROOKS (@honeyybrooksvip)

«Έχω μοιραστεί τον σύζυγό μου με 16 άτομα αυτό το χρόνο», ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας για τις σεξουαλικές εμπειρίες της με πολλαπλούς παρτενέρ. «Αν θα μου έλεγε κάποιος 12 μήνες πριν πως θα μοιραζόμουν τον σύζυγό μου με άλλες γυναίκες, δεν θα το πίστευα», συνέχισε. Μάλιστα, τόνισε πως εκείνη είναι παρούσα στις ερωτικές συνευρέσεις του συζύγου της με άλλες γυναίκες.

«Το αστείο είναι πως εγώ είμαι αυτή που έχει την εμμονή. Ο σύζυγός μου πιστεύει πως είναι “κουλ” και είναι εντάξει με αυτό, αλλά εγώ είμαι αυτή, που πάντα σκέφτεται με ποιες γυναίκες θα μπορούσε να κάνει σεξ», πρόσθεσε. «Είμαι σχεδόν σίγουρη πως εγώ το απολαμβάνω περισσότερο από τον σύζυγό μου. Εκείνος είναι απλά εκεί για την εμπειρία», επεσήμανε.

Μάλιστα, τόνισε πως εκείνη και ο σύζυγός της κινηματογραφούν τις ερωτικές συνευρέσεις τους, ώστε αργότερα να τις παρακολουθούν και να επανέρχονται αναμνήσεις. «Τις βλέπουμε ξανά και ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HONEY BROOKS (@honeyybrooksvip)

Επιπλέον, ανέφερε πως τώρα που εκείνη βρήκε το… κόλπο για να κάνει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη δεν πρόκειται να σταματήσει να προσκαλεί άλλες γυναίκες στο κρεβάτι του άνδρα της, ενώ εκείνη θα είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της πράξης. «Είμαι συνέχεια στη γύρα, αναζητώντας άλλες γυναίκες», είπε. Στα σχόλια της ανάρτησής της υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις. Άλλες γυναίκες είπαν πως όντως αφού άνοιξαν κι εκείνες το γάμο τους σε άλλα άτομα, όλα πήγαν καλύτερα, ενώ άλλοι ανέφεραν: «Θυμάστε όταν ο γάμος και η αγάπη σήμαινε κάτι;».

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση