ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το pole dancing δεν πήγε καθόλου καλά - Την πήραν με φορείο

Απέδωσε την πτώση της στον φθόνο των haters

Το pole dancing είναι δύσκολο και αυτό το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο η περουβιανή τραγουδίστρια Λέσλι Σο. Θέλοντας να δείξει στους θαυμαστές της τις ικανότητές της στον στύλο, η Σο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει κανέναν άλλον πέρα από τους τραυματιοφορείς.

Σύμφωνα με το nypost.com, η Λέσλι Σο είναι μεγάλη σταρ στο Περού. Η ίδια εξασκούνταν σε ένα ακροβατικό, κατά το οποίο έπρεπε να στριφογυρίσει στον στύλο με το ένα πόδι τυλιγμένο γύρω από αυτόν. Ο στύλος, όμως, που η ίδια έχει εγκαταστήσει στο σπίτι της, δεν φαίνεται να είναι πολύ σταθερός και έτσι η Σο καταλήγει να πέφτει στο παρκέ με το πρόσωπο. 

Η μουσική συνεχίζει να παίζει και η Σο σφαδάζει στον πόνο, ενώ δεν μπορεί να σηκωθεί από το πάτωμα. Το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να αλλάξει τη γωνία λήψης του κινητού της, για να φαίνεται καλύτερα ο πόνος της στην κάμερα.

Στη συνέχεια, μέλη της οικογένειάς της μαζεύονται γύρω της, προκειμένου να τη βοηθήσουν να σηκωθεί. Στο επόμενο κλιπ φαίνονται οι τραυματιοφορείς να παίρνουν σηκωτή τη Σο και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Κάποιοι θαυμαστές της έσπευσαν να γράψουν στη Λέσλι Σο «περαστικά» και να επαινέσουν τη δύναμή της, ενώ άλλοι την επέκριναν για το γεγονός ότι έστησε ξανά το κινητό της, για να εγγράφεται σωστά ο πόνος της στην κάμερα. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leslie Shaw (@leslieshaw)

«Το βράδυ της Δευτέρας έζησα έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της ζωής μου. Κάθε απόγευμα χορεύω πάντα πάνω στον στύλο, που έχω στο σαλόνι του σπιτιού μου. Αφού είχα στριφογυρίσει μερικά λεπτά, ξεκίνησα μια νέα εγγραφή, αλλά, όπως γυρνούσα, έπεσα. Ο πόνος στον δεξιό ώμο και το χέρι ήταν έντονος. Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν ότι την επόμενη μέρα έπρεπε να γυρίσω ένα από τα πιο φιλόδοξα μουσικά βίντεο της καριέρας μου. Πέρασα από τα επείγοντα και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό για να δείτε ότι η κακή σας αύρα δεν με λυγίζει και χθες ηχογράφησα το βιντεοκλίπ μου χωρίς προβλήματα. Είμαι πιο δυνατή από τον φθόνο σας».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση