ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξόδεψε 80.000 δολάρια για να γίνει «όμορφη» και λένε ότι μοιάζει στον Μάικλ Τζάκσον

Έβαλε στήθος, filler και άλλαξε όλο το σώμα της

Μια γυναίκα ξόδεψε 80.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις σε διάστημα 10 ετών για να γίνει «όμορφη», όμως ο κόσμος πιστεύει ότι μοιάζει στον Μάικλ Τζάκσον και πως απέτυχε το αποτέλεσμα που περίμενε.

Η 30χρονη Ana Espinola από την Παραγουάη έκανε πέντε επεμβάσεις στο στήθος της, έβαλε filler, μίκρυνε την μύτη της και πείραξε τους γλουτούς της.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε μερικά άτομα, με την ίδια να αδιαφορεί και να αναφέρει ότι «δεν με προσβάλλουν αυτά τα σχόλια, γιατί μου αρέσω. Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο αυτές που δεν φροντίζουν τον εαυτό τους κι εγώ δεν ανήκω στη τελευταία κατηγορία».

Σύμφωνα με την The Sun, η γυναίκα άλλαξε όλο το σώμα της, ώστε να γίνει μοντέλο στο Playboy και να δημιουργήσει λογαριασμό στο Onlyfans, προκειμένου να ξεφύγει από την φτώχεια. Πλέον, μένει στο Ντουμπάι, αλλά θεωρεί ότι η δουλειά της είναι δύσκολη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Espinola (@ana_espinola_b)

«Στο τέλος της ημέρας, όλες είναι με μπικίνι, άρα γίνεται δύσκολο να γίνεις γνωστή δείχνοντας απλώς το στήθος σου. Στις μέρες μας όλες το δείχνουν, οπότε υπάρχουν πάρα πολλά στα social media», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλέον, σκοπεύει να συνεχίσει τις πλαστικές επεμβάσεις και να συνεχίσει να ξεχωρίσει, ώστε να κάνει μια πολυτελή ζωή, μακριά από τα βάσανα της καθημερινότητας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana Espinola (@ana_espinola_b)

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση