ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακάλυψε ότι την απατά από εφαρμογή γυμναστικής!

«Πάντα είχα ένα περίεργο συναίσθημα για αυτούς τους δύο»

Χάρη σε μια εφαρμογή γυμναστικής στο κινητό ανακάλυψε μια γυναίκα την απιστία του συζύγου της, ο οποίος λίγο νωρίτερα ζήτησε να κρατήσουν αποστάσεις στο γάμο τους, ώστε να αναλογιστεί τι θέλει στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Megan McGee ήταν παντρεμένη τέσσερα χρόνια με έναν στρατιωτικό και όλα άλλαξαν τον Νοέμβριο του 2020, όταν ο άνδρας επέστρεψε από μια αποστολή.

Τότε, ζήτησε να μείνουν χώρια για ένα διάστημα κι εκείνη αμέσως υποψιάστηκε ένα τρίτο άτομο. Έτσι, ξεκίνησε να ψάχνει για στοιχεία, μέχρι που έπεσε τυχαία στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ο σύζυγος για το τρέξιμο.

@meg.c.mcgee Name a time when someone projected their insecurity onto you #mentalhealth #anxious #overthinker ♬ original sound - Meg

«Όταν επέστρεψε σπίτι ξεκίνησε να βγαίνει τακτικά για τζόκινγκ και κάθε φορά ήθελε να είναι μόνος του. Όποτε πρότεινα να πάω μαζί του, έβρισκε διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι θα τον καθυστερήσω ή δεν θα αντέξω τα χιλιόμετρα που κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως, όταν άνοιξε την εφαρμογή, εντόπισε χάρτη με τη διαδρομή που ακολουθούσε ο στρατιωτικός και βρήκε ότι πάντα κατέληγε στο σπίτι μιας συναδέλφου του, για την οποία η γυναίκα πάντα πίστευε πως κάτι έτρεψε μεταξύ τους.

«Αυτό και μόνο ήταν αρκετό», είπε και πρόσθεσε πως «μίλησα με μερικά άτομα από τη δουλειά του, πήρα τις απαντήσεις που ήθελα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση