ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έφαγε rib-eye steak 12 ευρώ και φωνάζει πως ήταν ακριβό! (pic)

Η ανάρτηση που προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

24news team

Φαίνεται πως η ακρίβεια έχει σαλτάρει τα μυαλά των Κυπρίων. Μόνο έτσι μπορούμε περιγράψουμε την ανάρτηση πολίτη στη σελίδα «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ». Στο γνωστό γκρουπ στο Facebook, όπου χρήστες έχουν την ευκαιρία να σχολιάσουν (συνήθως αρνητικά) εστιατόρια, μπαρ κ.α., κάποιος συμπολίτης μας εξέφρασε την απογοήτευση του για την τιμή του rib-eye steak σε εστιατόριο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο χρήστης αναφέρει πως, «χθες πήγα σε εστιατόριο στην Λάρνακα και είχα παραγγείλει Rib eye steak 300gr με τιμή στα 12 ευρώ. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος με το πόσο ανέβηκαν οι τιμές στην Κύπρο. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια ήταν μόνο 6 με 7 ευρώ». Την ανάρτηση αναδημοσίευσε η σελίδα «I Love Cyprus PE» και με χιούμορ αναφέρει, «αγαπητέ μου ανώνυμε φίλε λογικά εν πόλιπιφ που έτρωες».

Όπως ήταν λογικό, κάτω από την ανάρτηση έγινε ο κακός χαμός με τα σχόλια. Αρκετοί χρήστες σχολίασαν χαριτολογώντας, με κάποια από τα σχόλια να αναφέρουν χαρακτηριστικά, «Πλέον με 12€ ουτε αγρελια με τα αυκα εν τρωεις» - «6-7 ευρώ ούτε μια πίττα σουβλάκια δεν αγόραζες...τώρα μπορεί με 12 ευρώ να σου δωκουν τζαι μια Coca-Cola...» - «12 ευρώ πρέπει να παράγγειλες συντζιερούθκια της όρνιθας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση