ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη 29χρονου – Πέταξε σακούλα με ναρκωτικά στον κάδο

Στη σακούλα βρέθηκαν 63 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, και διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν ελέγχους στην οδό Ορφέως στην Πάφο, όταν αντιλήφθηκαν μοτοσικλέτα να προβαίνει σε παράβαση σήματος τροχαίας.

Ο μοτοσικλετιστής διέπραξε ακολούθως διάφορα αδικήματα στην προσπάθεια του να διαφύγει, ενώ θεάθηκε κατά την προσπάθεια διαφυγής του να αφήνει σε κάδο μια χαρτοσακούλα.

Ο οδηγός ανακόπηκε και όπως διαφάνηκε πρόκειται για 29χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Ακολούθως από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και κυκλοφορίας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα γραμμάριο κάνναβης.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε και η σακούλα που είχε εγκαταλείψει, εντός της οποίας φέρεται να βρέθηκαν 63 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων. Ο 29χρονος βρέθηκε επίσης θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε.

Στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση