ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονική έκρηξη σε πολυκατοικία στα κατεχόμενα

33χρονος πήδηξε από 8ο όροφο για να γλιτώσει από έκρηξη

ΚΥΠΕ

Φονική έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες σε πολυώροφο κτίριο διαμερισμάτων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο με αποτέλεσμα να χάσει ένα άτομο τη ζωή του, σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ.

Τι αναφέρουν τα Τ/Κ ΜΜΕ

Η έκρηξη, από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια, τα ξημερώματα χθες σε πολυώροφο κτίριο διαμερισμάτων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο με αποτέλεσμα να χάσει ένα άτομο την ζωή του, είναι θέμα που τυγχάνει ευρείας προβολής στον τ/κ Τύπο σήμερα. Οι εφημερίδες ασχολούνται επίσης με τα μαθήματα κορανίου σε τζαμιά, το ενδεχόμενο νέας αύξησης στο ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο συνεχίζεται να διακόπτεται και άλλα.

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Οι συνεργάτες κλέφτες πούλησαν τον λαό τους για μια καρέκλα» αναφέρεται στην αντίδραση της συντεχνίας των τ/κ καθηγητών στην έγκριση του «υπουργείου παιδείας» για θερινά μαθήματα κορανίου σε τζαμιά. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και τον θάνατο του διαμένοντα εκεί.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Που είναι η ασφάλεια» δημοσιεύει φωτογραφία από την στιγμή της έκρηξης σε διαμέρισμα πολυώροφης πολυκατοικίας στην Αμμόχωστο. Αφιερώνει ολόκληρο το πρωτοσέλιδο σε αυτό το θέμα γράφοντας ότι από την έκρηξη προσπάθησε να διαφύγει ο 33χρονος που έμενε εκεί πηδώντας από τον 8ο όροφο κι έχασε την ζωή του, ενώ χθες ολόκληρη την ημέρα οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων του τεράστιου αυτού κτιρίου από τον φόβο τους δεν έμπαιναν στα σπίτια τους.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Θανατηφόρα έκρηξη στην Αμμόχωστο» αναφέρεται στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες στον 8ο όροφο σε περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 33χρονος που διέμενε εκεί και για να γλυτώσει πήδηξε από το διαμέρισμα κάτω. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην δήλωση χθες του Ταγίπ Ερντογάν ότι η κατάσταση επί του εδάφους στην Κύπρο πρέπει να γίνει αποδεκτή. Αλλού γράφει ότι άρχισαν οι αιτήσεις για το δάνειο πρώτης κατοικίας με χαμηλό επιτόκιο.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Υπάρχει αύξηση στον ορίζοντα» γράφει ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου της «αρχής ηλεκτρισμού» με την ιδιωτική εταιρεία AKSA η συντεχνία των εργαζομένων στην «αρχή» περιμένει αύξηση στους λογαριασμούς μέχρι και 30%. Σε άλλο θέμα γράφει ότι προβλήματα προκλήθηκαν στο φράγμα στα κατεχόμενα Πάναγρα από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος και έγινε έκκληση για φειδωλή χρήση νερού. Αλλού γράφει ότι μικρό κορίτσι που μετέχει σε μαθήματα (κορανίου) σε θρησκευτικό χώρο στην κατεχόμενη Λευκωσία δήλωσε ότι τους δίνουν και παγωτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση