ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Έτσι τους σκότωσε ο Τζιωνής

Ακριβή περιγραφή έδωσε στην κατάθεσή του

Με λεπτομέρεια περιέγραψε τον τρόπο, με τον οποίο σκότωσε βάναυσα το ζεύγος Χατζηγεωργίου και Σεργίου, ο 33χρονος, Λοΐζος Τζιωνής, σε γραπτή κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος, παράλληλα, και την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος.

Φονικό Στροβόλου: «Έσπασε» στην κατάθεση ο 33χρονος

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ο 33χρονος είπε ότι πέτυχε είσοδο στην οικία του ζεύγους από παράθυρο του πάνω ορόφου. Αρχικά, εισήλθε στο υπνοδωμάτιο, όπου βρισκόταν μόνη της η 59χρονη Ντίνα Σεργίου, η οποία, μόλις τον είδε, έβαλε τις φωνές. Στην συνέχεια, την μαχαίρωσε.

Παραδέχθηκε τον φόνο ο 33χρονος

Τις φωνές άκουσε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, και τότε έτρεξε για να δει τι συνέβαινε. Τότε ήταν που και ο ίδιος δέχθηκε τις φονικές μαχαιριές του 33χρονου.

Αμέσως μετά την διάπραξη των φόνων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζιωνής έψαξε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν εντόπισε, και στην συνέχεια ξύπνησε τον 15χρονο γιο του ζεύγους, για να ξεκλειδώσει την πόρτα της κουζίνας, ώστε να εισέλθει στο σπίτι ο συνεργός του.

Φονικό Στροβόλου: Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έμπαιναν» στο σπίτι;

Έτσι «έσπασε» ο Τζιωνής

Αν και, αρχικά, ο 33χρονος παραδεχόταν ότι γνώριζε για το έγκλημα, αλλά μέχρι ενός σημείου, τελικά, δεν είχε άλλη επιλογή από το να ομολογήσει την διάπραξή του, μετά από σειρά γεγονότων: ενημερώθηκε ότι δύο από τους τρεις άλλους συλληφθέντες, τον κατονόμαζαν ως τον δολοφόνο, το DNA τον συνέδεε με την σκηνή - εντοπίστηκαν παπούτσια, ξίφος και ρόπαλο στο σπίτι - καθώς και με τα ρούχα και το μαχαίρι που εντοπίστηκαν στο πατρικό του σπίτι.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι, μισή ώρα πριν αναχωρήσει για το σπίτι της οδού Ζαλόγγου, ο Τζιωνής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, μάλλον κοκαΐνης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X