ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έμπαιναν» στο σπίτι;

Η οικία Χατζηγεωργίου αποτέλεσε ξανά στόχο διαρρηκτών

Νέες πληροφορίες και στοιχεία, που, ενδεχομένως, να σχετίζονται με το διπλό στυγερό έγκλημα, κατά των Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, στον Στρόβολο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Φονικό Στροβόλου: Στην σκηνή η 21χρονη ύποπτη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι του ζεύγους, που βρήκε φρικτό θάνατο, δεν γινόταν για πρώτη φορά στόχος εγκληματικών στοιχείων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το σπίτι, στο πρόσφατο παρελθόν, είχε γίνει στόχος διαρρηκτών δύο φορές. Αυτό το δεδομένο τώρα διερευνάται από την Αστυνομία, ώστε να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για τα ίδια άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο διπλό φονικό.

Στόχος το χρηματοκιβώτιο! «Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουμε»

Στην σκηνή δύο ύποπτοι

Στην σκηνή του εγκλήματος παρευρέθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου, οι ανακριτές, μαζί με τον 22χρονο συλληφθέντα, ο οποίος επίσης προέβη σε υπόδειξη σκηνών, κατόπιν δικής του συγκατάθεσης. Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Ακολούθησε η παρουσία της 21χρονης συμβίας του 33χρονου, η οποία προέβη σε υπόδειξη σκηνών και διαδρομής, στους ανακριτές της υπόθεσης, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου. 

Στυγερή δολοφονία! Ο άνθρωπος με την κουκούλα θα τα πει ούλλα

«Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουμε»

Με τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες στο δικαστήριο, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός, και οι άλλοι 2 δύο φαίνεται να φωτογραφίζουν ως δολοφόνο τον 33χρονο.

Οι αρχές έφτασαν στον 22χρονο μετά από μαρτύρια της γυναίκας που τελεί υπό κράτηση και η οποία στην κατάθεση της είπε ότι τον 33χρονο συνόδευσε στον τόπο της στυγερής δολοφονίας ο 22χρονος. Ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που πήγε το βράδυ στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης είπε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο της οικίας όπου είδε δολοφονημένο το ζευγάρι.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις όπου με βάση τα όσα αναφέρει η 22χρονη, ο 33χρονος κατά τον σχεδιασμό της ληστείας ανέφερε στους άλλους ότι στόχος είναι το χρηματοκιβώτιο και ίσως χρειαστεί να σκοτώσουν.

Εξάλλου, ο 22χρονος είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα. Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του, και με βάση τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέττο Κουμέττου, ο οποίος ζήτησε ενόρκως την κράτηση του 22χρονου, κατά τη σύλληψή του αυτός είπε στους ανακριτές «εν να σας τα πω ούλλα» και παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τους άλλους τρεις υπόπτους, και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στην κατοικία των θυμάτων, αφού του άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Κουμέττου, ο 22χρονος εισήλθε στο σπίτι, ανέβηκε στο δωμάτιο και είδε ότι το ζεύγος ήταν νεκρό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση