ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδέχθηκε τον φόνο ο 33χρονος

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του

Παραδέχθηκε την διάπραξη του διπλού φονικού, ο 33χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα προσωποκράτησης του 33χρονου για άλλες οκτώ ημέρες.

Ο ανακριτής ξεκίνησε με παράθεση των γεγονότων, ενώ πρόσθεσε και τα όσα έχει καταθέσει ο ανήλικος γιος του ζεύγους Χατζηγεωργίου. Παράλληλα, ανέφερε ότι παραμένει άγνωστο το τί έχει κλαπεί από την οικία, ενώ άφαντο παραμένει ακόμα και το πορτοφόλι του Γιώργου Χατζηγεωργίου.

Επίσης, έκανε αναφορά σε καταθέσεις που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, σχετικά με τα όσα έλεγε ο 33χρονος σε συγγενικό του πρόσωπο, σχετικά με την «δουλειά» που θα έκανε στο σπίτι. Αναφορά έγινε και στην κατάθεση της 21χρονης συμβίας του 33χρονου, με την οποία τον εμπλέκει στην δολοφονία.

Αξιοσημείωτη, η αναφορά που έγινε από τον ανακριτή ότι οι άλλοι τρεις συλληφθέντες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο 33χρονος.

Το ανακριτικό έργο, μέχρι σήμερα αριθμεί 150 καταθέσεις, έγιναν έρευνες και λήφθηκαν τεκμήρια, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων. Ωστόσο, εξακολουθεί να αγνοείται το πορτοφόλι του Χατζηγεωργίου.

Νωρίτερα

Εκ νέου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγείται στις 9:30 το πρωί της Κυριακής, ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού, στυγερού εγκλήματος του Στροβόλου. Η Αστυνομία, αναμένεται ότι θα ζητήσει την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, για άλλες οκτώ ημέρες.

Φονικό Στροβόλου: Άρχισε η ανάλυση καταστάσεων τηλεφωνικών κλήσεων

Ενώπιον του Δικαστηρίου, θα οδηγηθούν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες, ωστόσο οι μέρες της προσαγωγής τους θα ανακοινωθούν αργότερα.

Φονικό Στροβόλου: Ποια η σχέση του 33χρονου υπόπτου με Τζούλια και Ποτσέπη

Εκκρεμούν επιστημονικές εξετάσεις

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ήδη καταστάσεις τηλεφωνικών κλήσεων που αφορούν την υπόθεση, και από την ανάλυση τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν οι ύποπτοι είχαν επικοινωνήσει μεταξύ τους πριν το έγκλημα.

Φονικό Στροβόλου: Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έμπαιναν» στο σπίτι;

Ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος είναι και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις που θα γίνουν στα ρούχα και στο μαχαίρι, που πιστεύεται ότι είναι και το φονικό όπλο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αστυνομία δεν έχει ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση