ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

St. Patrick’s Day - Έρχονται οι Πράσινοι!

Η γιορτή του Αγίου Πατρικίου θα κατακλύσει τις pub της Κύπρου

Ξεκίνησε από τις ιρλανδέζικες pub και φέτος στις 17 Μαρτίου, η γιορτή του Αγίου Πατρικίου, προστάτη των Ιρλανδών, θα κατακλύσει και την Κύπρο. Πολλά πάρτι, ιρλανδέζικη μπίρα και η Κύπρος βαμμένη στα πράσινα, από το πράσινο χρώμα της ιρλανδέζικης σημαίας και τα καταπράσινα λιβάδια με τριφύλλι! Ακολούθησε το ρυθμό της πόλης και μπες στα πράσινα…

Για τους Ιρλανδούς είναι κάτι σαν τοτέμ. Η γιορτή του Αγίου Πατρικίου που έφερε τον χριστιανισμό στην Ιρλανδία αντιπροσωπεύοντας τα ιρλανδέζικα ιδεώδη, ενώνει τους Ιρλανδούς απανταχού του κόσμου. Παρελάσεις, ατέλειωτη ιρλανδέζικη μπύρα και ουίσκι, γιορτές, φεστιβάλ, το ατίθασο πνεύμα της χαράς των Ιρλανδών στην καλύτερη στιγμή του.

Στην Κύπρο τα πάρτι οργανώνονται κυρίως από τις pub που παρασέρνουν στο ρυθμό και τους μη Ιρλανδούς. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις κάτι πράσινο-το εθνικό χρώμα των Ιρλανδών όχι μόνο στη σημαία τους-και πολύ τρέλα για τραγούδι, χορό, γέλια και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. Και όταν οι Ιρλανδοί υπόσχονται τρέλα το εννοούν!

Τα πάρτι στις pub:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Finbarr's
Μακαρίου Γ' 52Β, Λευκωσία
Ιρλανδέζικου τύπου μπιραρία, παρεΐστικη, με rock και pop μουσική, ποικιλία από draught μπίρες (και όχι μόνο), με πιάτα διεθνούς κουζίνας, ορεκτικά και finger food. Για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου με δύο μπίρες παίρνεις και μία δωρεάν.

Moondog's
Μυκηνών 7, Λευκωσία
Μπιραρία με rock attitude. Μεγάλη ποικιλία από μπίρες και ποτά, καταπληκτικά burgers, καλά ζυμαρικά, σε τίμιες τιμές. Φιλικό και γρήγορο σέρβις, rock μουσική, ελληνική και ξένη. Στις 17/3 πάρτι με live από τους Blueswreck με blues και rock.

Tesla's Pigeon
Διαγόρου 10 Λευκωσία
Xώρος σε δύο επίπεδα, cozy μπάρα με ωραίες γεύσεις στα cocktail και διεθνή πιάτα για όλα τα γούστα. Και εδώ γιορτάζεται ο Αγιος Πατρίκιος. Ειδικά για τη βραδιά έρχεται ως guest ο mixologist Βαγγέλης Σπέτζουρας, για να ετοιμάζει απίθανα cocktail με βάση το ουίσκι Jameson γεμάτο αρώματα, ενώ θα υπάρχει και live πάρτι με blues and classic rock κομμάτια.

Murphy's Pub
Αλκαίου 11 (δίπλα στο Europa Hotel), Λευκωσία
Στέκι ποδοσφαιρόφιλων, με πολλές οθόνες για τα παιχνίδια, ποικιλία από παγωμένες μπίρες (happy hour 18.00-20.00), συμπαθητικό φαγητό (ιδιαίτερα η ζουμερή χοιρινή μπριζόλα), άνετες καρέκλες και καλή εξυπηρέτηση. Στις 17/3 διοργανώνει ένα Guinness Beer party.
Βαθμολογία: 3,5

Β.R Hub
Αθηνών 22, Στρόβολος
Μπιραρία που γιορτάζει με πάρτι τον Αγιο Πατρίκιο, με 50 διαφορετικές μπίρες, ετικέτες και draught, premium αλκοολούχα, cocktails και κρασί. Έντονα κρεατο-φιλική διάθεση με κλασικές grill pub γεύσεις, ζουμερά burger αλλά και δημιουργικές σαλάτες.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Drifters
Λεωφ. Αμαθούντος 18, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Από τις πιο παλιές μπιραρίες της πόλης, ζεστή, φιλική, παραπέμπει σε αγγλική pub. Ποικιλία σε μπίρες, με 60 διαφορετικές ετικέτες από τις οποίες 8 σε μπουκάλι. Την συγκεκριμένη μέρα προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα burger με Guinness μπίρα.

Molly Mallone's
Λεωφ. Αμαθούντος 180, Παρεκκλησιά, Λεμεσός
Από τις παλιότερες μπιραρίες της πόλης, ζεστή και φιλική, παραπέμπει σε ιρλανδέζικη pub. Με 20-25 μπίρες σε μπουκάλι, 12 διαφορετικές draught και μενού με κλασικές pub γεύσεις. Την ημέρα του Αγίου Πατρικίου οργανώνει πάρτι με ιρλανδέζικη μουσική με Dj και ανάλογα τσιμπήματα.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Art Café 1900
Στασίνου 6, Λάρνακα
Αγαπημένο στέκι της πόλης, φιλική pub ατμόσφαιρα. Ζεστά και κρύα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, grill, σούπες (τον χειμώνα), έμφαση στις πρώτες ύλες, Ποικιλία από μπίρες -φιάλες και βαρελίσιες- ποτά, ενδιαφέρουσα κάβα με 70 κυπριακά και ελληνικά κρασιά, 10 από τα οποία με το ποτήρι, ωραίες ποικιλίες τυριών. Στις 17/3 στην μνήμη του Αγίου Πατρικίου θα σερβίρουν και… πράσινες μπίρες.

Savino
Watkins 9, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα
Από τα παλιότερα rock μπαρ της πόλης, με φανατικό κοινό. Πάνω από 100 malt ουίσκι, 30 μπίρες σε φιάλη, ποτά και cocktails. Φασαριόζικο και αυθόρμητο, με κλασικές rock και blues μουσικές. Την ημέρα του Αγίου Πατρικίου διοργανώνουν ξέφρενο πάρτι.

ΠΑΦΟΣ

Keg & Barrel
Αγίου Αντωνίου, Κάτω Πάφος
Ικανή λίστα από μπίρες και εξωτικά cocktails, αγγλικό πρωινό και έντονη grill διάθεση με highlight τα burgers και τα hot dogs. Στις 17/3 προσφέρει Irish stew με pint Guinness με 8 ευρώ και live από τον Rhys Taylor.

O'Neills
Τάφοι των Βασιλέων, Κάτω Πάφος
Ζεστή και φιλική με ιρλανδέζικο χαρακτήρα, ξύλο και τούβλο. Μεγάλη επιλογή από κυπριακές και διεθνείς μπίρες, γνώριμες κρεατο-φιλικές γεύσεις και νόστιμο burger. Στις 17/3 πάρτι και live από τους Abzorba.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Lifestyle: Τελευταία Ενημέρωση