ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριζότο με μελάνι σουπιάς

Αυτό το λαχταριστό ριζότο με σουπιά είναι ένα τέλειο σαρακοστιανό πιάτο.

Gastronomos

Υλικά

280 γρ. ρύζι για ριζότο, κατά προτίμηση Βιαλόνε Νάνο
200 ml λευκό ξηρό κρασί
1 κιλό φρέσκες ή κατεψυγμένες σουπιές, καθαρισμένες *
50 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου, πολύ ψιλοκομμένη
1 λίτρο ζεστός ζωμός ψαριού

Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής στον γαστρονόμο

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση