ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 δροσερά στέκια για ποτό στο βουνό

Βουνό, δροσιά, οξυγόνο, μουσική, χαλαρωτικά ποτά και φύση

Wiz Guide

Βουνό, δροσιά, οξυγόνο, μουσική, χαλαρωτικά ποτά και φύση. Αν θες κάτι διαφορετικό για το Σαββατοκύριακο, τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τη φασαρία των πόλεων, να πάρεις τα βουνά και να απολαύσεις στο έπακρον το μοναδικό σκηνικό που σου προσφέρουν τα μπαράκια που βρίσκονται σε κάποιο υψόμετρο.

Bar M

Κοσμοπολίτικο αλλά όχι επιτηδευμένο, με μοντέρνα αισθητική, ήρθε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο ως μπαρ αλλά ως γενικότερη εμπειρία. Το Bar M προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες, μέσω ενός προσεγμένου cocktail menu, ενός πολύ ενημερωμένου wine list και ενός εκλεπτυσμένου μενού για το φαγητό δια χειρός του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

ΤΡ 12.00-02.00, ΤΕΤ 12.00-17.00, ΠΕΜ-Κ 12.00-01.00

The Bar - The Agora Hotel

Σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και γαρφικά χωριά της Κύπρου, στο ξενοδοχείο Agora, εκτός από τη δυνατότητα για διαμονή και φαγητό -από μια κουζίνα με μεσογειακές επιροοές-, μπορείτε να πάτε επίσης για κοκτέιλ, κρασί και καφέ στο μπαρ του υπέροχου αυτού ξενοδοχείου που συνδυάζει άψογα το παραδοσιακό στοιχείο με τη μοντέρνα διακόσμηση. Η γνωστή από την pop up πιτσαρία Tutto Passa ομάδα έχει φτιάξει μεταξύ άλλων ένα φινετσάτο bar, με περιβάλλον τόσο οικείο όσο και το σαλόνι του σπιτιού μας.

Δείτε όλες τις προτάσεις του wiz EΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση