ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

20+1 ηχηρές νέες αφίξεις εστιατορίων για το 2023

Τα εστιατόρια που ξεχώρισε το WIZ

Wiz Guide

Τα νέα εστιατόρια που μας απασχόλησαν περισσότερο μέσα στη χρονιά.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείς να ξεχωρίσει ένα εστιατόριο είναι πολλοί. Είναι η ποιότητα του φαγητού, είναι τα vibes, είναι το location του, είναι το όνομα του σεφ… Πιο κάτω μαζέψαμε σε μια λίστα 21 εστιατόρια που μέσα στη χρονιά ξεχώρισαν για έναν ή περισσότερους λόγους.

Henry’s

Προορισμός για brunch, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings, και work breaks, στην καρδιά της πρωτεύουσας, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας και άψογης εξυπηρέτησης του Ομίλου Columbia Restaurants. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση, εμπνευσμένη από κομψές γαλλικές μπρασερί, με κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και εκλεκτό μενού για premium drink κοκτέιλ, τα οποία μάλιστα μπορούν να σερβιριστούν και στο εντυπωσιακό του μπαρ.

Novél

Σε ένα εξαιρετικής αισθητικής οικογενειακό bistrot, μέσα στο The Agora Hotel, από το πρωί σερβίρονται καφέδες και πρόγευμα, το μεσημέρι προσφέρεται lunch -οι διάσημες πίτσες Tutto Possa, dip και σαλάτες-, και τέλος, το βράδυ προσφέρεται dinner μέσω ενός μενού με share φιλοσοφία. Στο μενού υπάρχουν επίσης κρασιά, κοκτέιλ, φρέσκα κρουασάν και κέικ.

Amber Dragon

Ασιατικό fine dining, μέλος της οικογένειας των βραβευμένων με αστέρι Michelin εστιατορίων «Dragon» στο Macau. Κατά βάση κινέζικη κουζίνα, αλλά και ιαπωνική, στην πιο αυθεντική εκδοχή τους. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την πάπια Πεκίνου που ψήνεται σε ξυλόφουρνο, ο οποίος ετοιμάζεται με ξύλα χαρουπιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση