ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

14+1 καλοκαιρινά εστιατόρια ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Υπάρχουν εστιατόρια ή bar restaurants που ξεχωρίζουν. Υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν. Όταν, όμως, ένα ωραίο εστιατόριο ή bar restaurant είναι μέρος ενός ιδιαίτερου ξενοδοχείου, τότε γίνεται η διαφορά! Το WIZ σάς προτείνει 14+1 χώρους ξενοδοχείων που σάς υπόσχονται καλό ποιοτικό φαγητό και καλοκαιρινές χαλαρές εξόδους για να απολαύσετε το φαγητό ή το cocktail σας.

Bacchus

Fine dining εστιατόριο στο Columbia resort, με δημιουργικό μενού από τον executive chef Γιάννη Γιακουμίδη ιταλικού προσανατολισμού. 3course dinner με άψογο σέρβις, σε ένα προσεγμένο χώρο και με πολύ καλή κάβα κρασιών.

Ezra

Fine dining εστιατόριο με μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, εντός του ξενοδοχείου Amarande. O σεφ Πέτρος Αναστασίου και η ομάδα του δημιουργούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, τα οποία συνδυάζονται άψογα με κρασιά από Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Χιλή, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ. Πιο δημοφιλείς ανάμεσα στις α λα καρτ επιλογές είναι σίγουρα η σούπα μανιταριών, τα διάφορα ταρτάρ αλλά και το Rib Eye. Το ξενοδοχείο είναι adults only, οπότε στο εστιατόριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 16. Επίσης, υπάρχει dress code.

Amaracus

Φωλιασμένο μέσα στο εκπληκτικό τοπίο του Minthis, στην καρδιά της ολοκαίνουριας Plateia, το Amaracus αιχμαλωτίζει την ουσία του Minthis, τόσο στην απολαυστική του κουζίνα όσο και στη σαγηνευτική του ατμόσφαιρα. Με επικεφαλής τον διάσημο Έλληνα Chef Δημήτρη Κατριβέση, το εστιατόριο παρουσιάζει ένα πρωτότυπο μενού εμπνευσμένο από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Κύπρου και της Μεσογείου.

Marbre Fusion Grill

Fusion grill σε έναν καλαίσθητο χώρο με ανοιχτή κουζίνα. Πολύ καλής ποιότητας κρέατα από όλο τον κόσμο, με διαφορετικά ψησίματα και κοπές. Ο executive σεφ Αλέξανδρος Τσιoτίνης, από τα αστέρια της νέας γενιάς με εξαιρετική εκπαίδευση στο εξωτερικό, μεταμορφώνει τα υλικά σε μοναδικές γεύσεις με απρόσμενους συνδυασμούς. Από Picanha από αργεντίνικο βόειο κρέας με σάλτσα bearnaize, μέχρι παστίτσιο με σιγομαγειρεμένα μάγουλα και παραδοσιακά κυπριακά μακαρόνια. Από τα εστιατόρια που συζητάμε. ΔΕΥ-ΚΥΡ 12.00-23.00

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση