ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για σουβλάκι στην ορεινή Λευκωσία

Τι προτείνει το WIZ

Wiz Guide

Ο τρίτος και τελευταίος μήνας της εποχής επιτέλους θυμίζει χειμώνα! Τι καλύτερο από το να τον τιμήσουμε με μια εξόρμηση στο βουνό, απολαμβάνοντας μάλιστα νόστιμο σουβλάκι.

Ποταμός

Εξοχική ταβέρνα με γνήσια τοπική κυπριακή κουζίνα. Μια οικογενειακή υπόθεση με τον Σωτήρη Γιασεμή να διατηρεί όλη την εικόνα της υπαίθρου: κλασικές νόστιμες συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας από τα χέρια της μητέρας του Μηλίτσας, εξαιρετικές πρώτες ύλες τοπικής παραγωγής, με φρεσκότατα χορταρικά από το περιβόλι τους και κυπριακό brunch τα πρωινά. Best seller οι εξαιρετικοί ανθοί. Στα συν τα πολλά σπιτικά γλυκά και το καλωσόρισμα εν είδει ορεκτικών με τσιμπήματα. Μία εστιατορική επιλογή για καλή παραδοσιακή κουζίνα, μακριά από τετριμμένες συνταγές.

Μαγεία Λαζανιά

Εξοχική, οικογενειακή ταβέρνα δίπλα στον δρόμο, στον χώρο όπου παλιά στεγαζόταν το σχολείο. Στην κουζίνα μαγειρεύουν κυπριακά, κάποια φαγητά στη σχάρα αλλά και ορισμένα μαγειρευτά, όλα της ώρας. Κυριακές μεσημέρι προσφέρεται μπουφέ, με είδη όπως σούβλα, οφτό κλέφτικο, σουβλάκι-σιεφταλιά, αρνίσιο συκωτάκι, μακαρόνια του φούρνου, χόρτα με αβγά, πουργούρι κ.ά.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση