ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σιαμπουλλής: «Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ…

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ. Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής αναφέρθηκε στη νέα εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και στην προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα Εθνών.

Για το πρωτάθλημα των Εθνών: «Όλοι θέλουμε να δούμε την Κύπρο σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι μια διοργάνωση που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Δεν παύουμε να είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε. Έχουν κατηγοριοποιηθεί οι ομάδες, γιατί η ομοσπονδία θέλει να παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Αν θέλουμε να μιλάμε για διάκριση, πρέπει να τα καταφέρουμε στον όμιλο μας».

Αν άρεσε η νέα εμφάνιση στους ποδοσφαιριστές: «Τους έχει αρέσει η νέα στολή η οποία φαινομενικά είναι απλή, αλλά κάποιες λεπτομέρειες την καθιστούν ξεχωριστή. Υπάρχει γραμμένη η λέξη Κύπρος στα ελληνικά. Αυτή η φανέλα είναι ειδικά κατασκευασμένη για την Εθνική ομάδα της Κύπρου, και ελπίζουμε να είναι γουρλίδικη».

Για την ψεσινή εκδήλωση: «Όντως ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση, την χάρηκαν όλοι. Προβάλαμε και το φιλμάκι. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό κλίμα πριν την διοργάνωση, να δείξουμε πως κάτι νέο αρχίζει, ελπίζοντας πως θα υπάρξει συνέχεια στο γήπεδο. Αποκομίσαμε θετικά σχόλια για την εκδήλωση από όλους, και ελπίζουμε να έχουμε αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για την αποστολή και τον Παπουλή: «Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η αποστολή, σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ. Θα αναμένει ο προπονητής τους αγώνες της Πέμπτης, και το πρωί της επομένης θα οριστικοποιηθεί η λίστα. Είναι διαθέσιμος ο Παπαουλής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X