ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η προπόνηση στο Φάρο(pics+vid)

Στην περιοχή Φάρο μεταφέρθηκε από σήμερα το σκηνικό της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. 

Η πρώτη προπόνηση έγινε το βράδυ της Τρίτης σε προπονητικό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας μας ενώ στο γήπεδο θα γίνει και η προπόνηση της Τετάρτης.

Την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο Στάδιο "Algarve" το οποίο θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Γιβραλτάρ με την Κύπρο.  Ο αγώνας της Παρασκευής θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Στη σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου για τον αγώνα της Παρασκευής. Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Μερκής ο οποίος ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής από το βράδυ της Δευτέρας. 

Παρά τη δύσκολη χρονικά περίοδο στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κύπρου με το Γιβραλτάρ, η διάθεση των ποδοσφαιριστών βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι, περιμένουν τον αγώνα της Παρασκευής στον οποίο ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη.

Δείτε video από την προθέρμανση πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

www.cfa.com.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση