ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Να κερδίσουμε εμπειρίες» (vid)

Ο ομοσπονδιακός ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου, Χριστάκης Χριστοφόρου, έκανε δηλώσεις για τα δυο επερχόμενα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Πορτογαλία. Είναι ένας αγώνας μέσα από τον οποίο θα κερδίσουμε εμπειρίες και παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ.
Οι αγώνες αυτοί έρχονται σε μια δύσκολη περίοδο για τους ποδοσφαιριστές κάτι που μας ανησυχεί, όμως από την στιγμή που οι ημερομηνίες είναι προκαθορισμένες από την UEFA και τη FIFA, είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε, όπως θα κάνουν και όλες οι υπόλοιπες Εθνικές.

Για εμάς η ποδοσφαιρική χρονιά τελειώνει μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Είναι από τις λίγες φορές που είμαστε το φαβορί. Θέλουμε και πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό τον αγώνα.

Από τη μέχρι τώρα παρουσία μας στον όμιλο, κρατάμε το γεγονός ότι ήρθαν κοντά στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά που μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους για τα επόμενα χρόνια καθώς και τις καλές εμφανίσεις που είχαμε σε μεγάλα διαστήματα στους περισσότερους αγώνες που παίξαμε. Στα αρνητικά είναι το γεγονός ότι βάσει της απόδοσης μας, δεν πήραμε τους βαθμούς που μπορούσαμε».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X