ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όνειρο όλων μας…»

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί αύριο της Εσθονία και ο διεθνής ακραίος, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου τόνισε αρχικά:

«Πρέπει να αποβάλουμε αυτή την νοοτροπία ότι υπάρχουν αντίπαλοι του χεριού μας ή αντίπαλοι που δεν παίζονται. Στο επίπεδο που βρισκόμαστε εμείς δεν μπορούμε να βλέπουμε τους αντιπάλους σε εύκολους και δυνατούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο όλους τους αντιπάλους και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Τώρα, έχουμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την προοπτική της Εθνικής μας: «Πρέπει να δημιουργήσουμε μία καλή προοπτική και σταθερότητα στην Εθνική. Θεωρώ ότι στο παγκόσμιο κύπελλο είναι λιγότερες οι πιθανότητες να προκριθείς, πάρα στο Ευρωπαϊκό. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρουμε εμπειρίες, που θα βοηθήσουν την Εθνική, αλλά και τα νέα παιδιά για την συνέχεια. Να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μία νέα νίκη, που θα είναι η τρίτη συνεχόμενη θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα».

Για το μέλλον: «Προσωπικά βλέπω ότι έχει αρκετό μέλλον στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Όμως, δεν υπάρχει νοοτροπία στην Κύπρο για να βοηθήσουν τους νεαρούς για να ανελιχθούν. Από την άλλη, βλέπω ότι τα νέα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ανταγωνιστούν τους ξένους. Δουλεύουν σκληρά και θέλουν να πετύχουν. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πολλή ταλέντο στην Κύπρο. Το ότι υπάρχουν αρκετά παιδιά που βρίσκονται στο εξωτερικό, αυτό δείχνει ότι υπάρχει ταλέντο. Με την δουλειά που κάνουν στις ξένες ομάδες, έρχονται εδώ και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την Εθνική».

Για πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση: «Είναι όνειρο όλων μας. Ελπίζω όταν συμβεί κάτι τέτοιο να αγωνίζομαι για να μπορώ να συμμετάσχω σε μία τέτοια διοργάνωση. Όμως, τα λόγια είναι εδώ. Οι πράξεις είναι το Σάββατο. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι εύκολο όταν δεν αγωνίζεσαι στις ομάδες σου να πηγαίνεις στην Εθνική και να μπορείς να δώσεις αυτά που μπορείς. Όμως, είμαστε Κύπριοι και πρέπει να πάμε αύριο και να τα δώσουμε όλα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση