ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκληρώνει ενόψει Σλοβακίας

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U-17 ενόψει του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας.
 
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες της Εθνικής μας στον elite round.
 
Υπενθυμίζεται πως η είσοδος για όλους αγώνες θα είναι ελεύθερη.
 
Από αγωνιστικής πλευράς και όπως διαφάνηκε και μέσα από την προπόνηση της Δευτέρας δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.
 
Όπως σε κάθε πρεμιέρα, είναι σημαντικό το βαθμολογικό κέρδος που θα δώσει ώθηση για το καλύτερο στη συνέχεια στον όμιλο μας.

Την Τετάρτη παράλληλα με τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβακία που θα αρχίσει στις 15:15 στο Παφιακό θα διεξαχθεί ο αγώνας Ιρλανδία – Νησιά Φαρόε.
 
Η αποστολή της Σλοβακίας βρίσκεται στην Κύπρο από τη Δευτέρα. Η προσεχής αντίπαλος μας στην προκριματική φάση νίκησε με 4-0 το Σαν Μαρίνο, 4-3 τη Βόρεια Ιρλανδία και ηττήθηκε με 6-0 από την Ισπανία.
 
Τον αγώνα της Τετάρτης θα διαιτητεύσει ο Αλβανός Andi Koçi με βοηθούς τον συμπατριώτη του Denis Rexha και το Ρώσο Alexey Lunev.
 
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Aleksei Matiunin (Ρωσία) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλγος Frank De Bleeckere. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Πολωνός Miroslaw Ryszka.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση