ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκλήρωσε ενόψει Σλοβακίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας.
 
Ο αγώνας της Δευτέρας θα γίνει στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
 
Η σημερινή προπόνηση έγινε στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή.
 
Η τεχνική ηγεσία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα τακτικής και εκ των πραγμάτων θα διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα μετά τις υποχρεωτικές απουσίες με τους Τασουρή, Παχίπη και Φράγκου.
 
Στην αποστολή όπως ήδη ανακοινώθηκαν προστέθηκαν και οι Παναγιώτης Παναγιώτου και Ανδρέας Φραγκέσκου.
 
Ανεξάρτητα από το πλάνο δράσης η φιλοσοφία είναι ίδια και η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.
 
«Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι αγώνες έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας. Ο στόχος μόνο δεν αλλάζει και όπως είπαμε από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας κυνηγούμε πάντοτε το μάξιμουμ.
 
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παρουσιαστούμε όπως το επιβάλουν οι ανάγκες και μέσα από την προσπάθεια πιστεύουμε στο καλύτερο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.
 
Ο διεθνής μας Γιώργος Αρέστη μιλώντας για τον αγώνα της Δευτέρας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
 
«Το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Τουρκία σίγουρα ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας αλλά μεγαλώνουν και δικαιολογημένα οι απαιτήσεις.
 
Με την ίδια πίστη και αυτοσυγκέντρωση θα πρέπει να παρουσιαστούμε και στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους διεκδικώντας πάντοτε το καλύτερο».
 
Οι νεαροί διεθνείς μας στη δύσκολη αποστολή της Δευτέρας απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου, περιμένουν την έντονη στήριξη του κόσμου.
 
Η Εθνική Σλοβακίας
Η αποστολή της Σλοβακίας που βρίσκεται από χθες την Κύπρο, προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή».
 
Στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης οι Σλοβάκοι έφεραν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
 
Λευκορωσία - Σλοβακία...1-0
Σλοβακία - Κύπρος...2-0
Ολλανδία - Σλοβακία...1-3
Σλοβακία - Ολλανδία...4-2
Σλοβακία - Τουρκία...5-0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση