ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Με αυτοσυγκέντρωση μπορούμε»

Με απογευματινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τη Βουλγαρία στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.
 
Το φιλικό με τη Βουλγαρία είναι το πρώτο για την Εθνική μας μέσα στο 2016 και ουσιαστικά αποτελεί τη ρεβάνς του περσινού φιλικού που έγινε στο Μπράβετς.
 
Στην αποστολή που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου για αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, νέοι και παλιοί. 
 
«Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε σκληρά, είπαμε αρκετά πράγματα για τη νέα μας φιλοσοφία και αύριο η εικόνα στο γήπεδο θα δείξει τι πετύχαμε. Είναι ένα φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, όμως μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της νίκης.
 
Με αυτοσυγκέντρωση στο στόχο μας και πάθος μπορούμε να πετύχουμε. Περιμένουμε από τους παλιούς να βοηθήσουν τους νέους και από τους νέους να δείξουν ότι μπορούμε να στηριζόμαστε στην παρουσία τους», ανέφερε μεταξύ άλλων πριν από το ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης προς τους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου.
 
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ήταν ιδιαίτερα έντονος στο πάθος που χρειάζεται η νέα μας προσπάθεια για να έχει καλές προοπτικές.
 
Ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Κυριάκου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το αυριανό φιλικό:
 
«Αρχίσαμε μια νέα προσπάθεια και θέλουμε να έχουμε και διαφορετική πορεία με θετικά αποτελέσματα. Μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις μας μεσολαβεί αρκετό χρονικό διάστημα και θα πρέπει ασφαλώς να το αξιοποιήσουμε για να επιστρέψουμε στους αγώνες της προκριματικής φάσης με περισσότερες απαιτήσεις.
 
Τώρα έχουμε μπροστά μας το φιλικό με τη Βουλγαρία και πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Μια νίκη σίγουρα θα βοηθήσει και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτές τις εξετάσεις».
 
*Το φιλικό της Πέμπτης όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και θα αρχίσει στις 17:30.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση