ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο δαίμων... τα σύνδεσε

Δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, χωρίς κάποια σύνδεση μεταξύ τους, φαίνεται να είναι τα περιστατικά που έλαβαν χώρα τις πρωινές ώρες σε περιουσίες που ανήκουν σε μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΖ.

Απ' τις πληροφορίες που συλλέξαμε αλλά και με σύμφωνα το τι δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής της ομάδας του Ζακακίου, Δημήτρης Δημητρίου, η σύνδεση μεταξύ των δύο φαίνεται πως οφείλεται στον… δαίμων του τυπογραφείου, σε αυθαίρετο δηλαδή συμπέρασμα.

«Δεν έχω δεχθεί κάποια δολιοφθορά στα γήπεδα futsal, μάλιστα παιχνίδια διεξάγονται αυτή την ώρα (σ.σ. 10:30). Ούτε καν η Αστυνομία δεν κλήθηκε για να επιθεωρήσει», δήλωσε στο 24sports ο Δημητρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μία βλάβη και ένα βραχυκύκλωμα που ακολούθησε ήταν η αιτία να προκληθούν περιορισμένες, ως φαίνεται αφού λειτουργούν κανονικά τα γήπεδα, ζημιές.

Σε ότι αφορά στο άλλο περιστατικό, τις πρωινές ώρες εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε όχημα που ανήκει σε 32χρονη γυναίκα, που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα ανήκει στη σύζυγο του βοηθού προπονητή της ΑΕΖ Αλέξη Γαρπόζη.

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση