ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έφυγα για τις προστριβές»

Ο πρώην πλέον προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης μίλησε στο Σούπερ Σπορ ΦΜ για τους λόγους που τον ώθησαν στο να παραιτηθεί ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα που θα παρθούν για τα στημένα.

Αναλυτικά:

Για την παραίτησή του:

«Δεν συνδέεται με την παραίτηση του κ.Αριστοδήμου. Είχα αποφασίσει να φύγω εδώ και μέρες, μετά τις προστριβές που βγήκαν προς τα έξω στα διοικητικά ενώ μπορούσαν να λυθούν εν δήμω».

Για τις σκέψεις του για την συνέχεια:

«Μετά από αυτά που έγιναν δεν είμαι σίγουρος για την ομαλή συνέχιση της κατάστασης. Δεν ξέρω πως μπορούν να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα πληρωμών. Ούτως ή άλλως ο προϋπολογισμός βγαίνει από τα λεφτά της Cytavision».

Ευχαρίστησε τους κ.Χρίστου και τον κ.Αριστοδήμου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ.Χρίστου και τον κ.Αριστοδήμου για την συνεργασία, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της».

Παραδέχθηκε ότι είναι η διοικητική αστάθεια ο λόγος που αποχωρεί:

«Ναι είναι το διοικητικό ο λόγος που αποχωρώ. Οι προστριβές που υπήρχαν».

Αν νιώθει ότι αφήνει κάτι στην μέση:

«Αισθάνομαι ότι κάτι άφησα στην μέση αλλά κάποιες φορές πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις όταν πιστεύεις ότι το έργο το οποίο επιτελείς δεν θα ολοκληρωθεί όπως το ονειρεύεσαι».

Για το αν ενημέρωσε για την απόφασή του τον κ.Χρίστου:

«Προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη, του είπα ότι είναι καλύτερο για την ομάδα αλλά και για εμένα και δεν θα μπορούσα να είμαι στο 100% αν έμενα».

Αν επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές:

«Ναι οι ποδοσφαιριστές ίσως επηρεαστούν αλλά εξαρτάται και από τον επόμενο προπονητή πως θα διαχειριστεί την κατάσταση».

Για τον αν μίλησε με τον Γαρπόζη που ίσως αναλάβει:

«Μίλησα με τον Γαρπόζη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μάλιστα του είπα ότι είναι ίσως καλύτερα να αναλάβει για να μην αφήσουμε την ομάδα εντελώς μόνη».

Για την παραίτηση που δεν ήρθε νωρίτερα:

«Δεν μπορούσα να προσθέσω ακόμη ένα πρόβλημα, όταν τελείωσαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών υπέβαλα την παραίτησή μου».

Για την πορεία της ομάδας:

«Στα πλείστα παιχνίδια η ομάδα έχει δείξει πολλές δυνατότητες ήταν ανταγωνιστική και αδικείται από την βαθμολογική συγκομιδή. Έχει τρία παιχνίδια βατά, οι ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση».

Για την εμπλοκή της ομάδας στα στημένα:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα γιατί σε όσες ομάδες πήγα δεν έχω σχέση με αυτά, και το είπα στον πρόεδρο ότι εγώ αν πέσει κάτι στην αντίληψή μου θα το κατάγγελλα, ο πρώτος φάκελος που ήρθε δεν απέδιδε ευθύνη ενώ στον άλλο δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο, όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου».

Για τα μέτρα για τους φακέλους:

«Θα ήθελα να παρθούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αν δεν υλοποιήσουμε τα μέτρα δεν θα έχει νόημα».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση