ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θουκυδίδης: «Το πρωτάθλημα με τα μπαράζ, δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας. Ο Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στη νέα σεζόν, ενώ μίλησε και για την πρόταση αύξησης των ομάδων στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Τα συμπεράσματα μετά την προετοιμασία: «Έχει επιστρέψει στην βάση της η ομάδα, έγινε και η πρώτη προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, οι ποδοσφαιριστές ήταν πειθαρχημένοι και στην διάθεση του προπονητή. Εύχομαι και νιώθω πως η ομάδα θα πάει αρκετά καλά, βλέποντας το υλικό που έχουμε. Είναι ποιοτικά βελτιωμένο και μας κάνει αισιόδοξους ενόψει της νέας σεζόν. Έχουμε ένα κορμό από την περσινή σεζόν, προστέθηκαν και κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί, δεν νομίζω να προκύψει προσθήκη. Κάναμε το καθήκον μας και τώρα απομένει να κάνουν το καθήκον τους και οι ποδοσφαιριστές».

Για την αύξηση των ομάδων: «Είμαστε από τα σωματεία που αιτήθηκαν αυτή την έκτακτη συνέλευση ώστε να δούμε αυτή την πρόταση. Από κει και πέρα θα αρχίσει μια συζήτηση και θα δούμε που θα καταλήξει. Θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά».

Για τον κύκλο των πλέι οφ: «Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό. Μας έδειξαν πως πέραν αυτών που διεκδικούν θέση στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα, δεν έχουν κίνητρο. Στο δεύτερο γκρουπ πέραν των 1-2 που παλεύουν για την παραμονή, επίσης οι άλλες ομάδες δεν έχουν κίνητρο. Μπαίνει και το οικονομικό στη μέση. Πρέπει να δούμε και το θέμα στην δεύτερη κατηγορία, τι κίνητρα δίνουμε. Να μην είναι κατηγορία χωρίς πλεονεκτήματα. Επίσης είναι και το θέμα των τηλεοπτικών. Είναι διάφοροι παράγοντες που πρέπει να συζητηθούν με στόχο να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαστε της θέσης πως το πρωτάθλημα με τα μπαράζ, δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την αρνητικότητα του κόσμου για την αύξηση των ομάδων: «Το πρωτάθλημα θα το δούμε με τις 12 ομάδες, θα είναι με τρεις γύρους. Όμως αυτό που μπαίνει στην μέση, είναι και το μέλλον κάποιων ομάδων εάν δεν βγουν στην πρώτη κατηγορία. Θα έχουμε ομάδες παραδοσιακές στην πρώτη κατηγορία και πέραν τούτο νιώθω πως και φέτος στο τέλος δεν θα έχουμε αυτό που νομίζουμε. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό που νιώθουμε είναι πως οι δύο γύροι για ένα πρωτάθλημα θα είναι πιο σωστό για τις ομάδες και για τους ποδοσφαιριστές. Δεν έκλεισε το θέμα, θα είμαστε σε επαφή».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X