ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Red Rebels: «Ακροδεξιά οργάνωση επιτέθηκε στη Νέα Σαλαμίνα»

Υπήρξε αντίδραση για τον φιλικό αγώνα της ομάδας με αντίστοιχη Τ/Κ ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση από τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, ενημερώνουν ότι η ομάδα τους έπεσε θύμα επίθεσης από ακροδεξιά οργάνωση που δεν είδε με καλό μάτι το φιλικό που θα δώσει η ομάδα της Αμμοχώστου με αντίστοιχη τουρκοκυπριακή. 

Αναλυτικά:

«Ακροδεξιά οργάνωση επιτέθηκε στη Νέα Σαλαμίνα ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ γιατί πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι με τουρκοκυπριακή ομάδα και «αναρωτιέται» ποια είναι τα κίνητρα ενός προσφυγικού σωματείου.

Εμείς είμαστε η Σαλαμίνα, οι Σαλαμιναίοι, οι Red Rebels, οι πρόσφυγες Αμμοχωστιανοί. Εμείς που είμαστε γέννα όσων το 1948 αντιστάθηκαν στους αντικομμουνιστές πατεράδες τους που ήθελαν τα κυπριακά σωματεία να χειροκροτούν τους φασίστες και τους αμερικάνους που αιματοκύλισαν την Ελλάδα στο εμφύλιο.

Για να συνοψίσουμε. Τούτη η φάρα που ακόμα και σήμερα τιμά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (συνειδητούς προδότες, όχι «παρασυρμένους») της Κύπρου, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να λένε πόσο πατριώτες είναι οι άλλοι. Τούτο το φασιστολόι που έχει μια ιστορία ντροπής και προδοσίας σε βάρος της πατρίδας μας, να μην πιάνει στο στόμα του τη Σαλαμίνα, τους πρόσφυγες και τον προσφυγικό κόσμο.

Τούτο το φασισταριό να μάθει ότι εμείς προτιμούμε να παίζουμε φιλικά παιχνίδια με τουρκοκυπριακές ομάδες και να μοιραζόμαστε την πατρίδα μας με τους Τουρκοκύπριους, παρά να τους αφήσουμε να παπαγαλίζουν για την «ένωση» και να ξαναχαθεί μια για πάντα η μισή Κύπρος και το Βαρώσι.

Και επειδή, πιο καλά από όλους τα είπε ένας πρόσφυγας ποιητής της Κύπρου, για απάντηση τούς χαρίζουμε την τελευταία στροφή από το ποίημα του Παύλου Λιασίδη για το Βαρώσι:

Α!… που να βκουν τ’αμμάδκια τους, να μείνουν πάντα λούτσοι,
Τζείνοι που εξαιτίας τους ήρταν ποδάττε οι Τούρζοι.
Παρσαμωμένοι τζι άθαφτοι να μείνουν σαν πεθάνουν,
Να πα’να τους ι-φτύννουσιν, όποττεν ανεφάνουν.
Τζαι τούτον νάν τ’αθθύμιον τους τζι η δόξα τους για πάντα,
Τέδκοιαν τιμήν γρειάζεται μια βρομισμένη λάντα!…

Υ.Γ Η ειρήνη στην Κύπρο δεν μπορεί να εμποδιστεί ή μάλλον δεν θα σας επιτρέψουμε να την εμποδίσετε».

** Έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από την ανακοίνωση για ευνόητους λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X