ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πουρσαϊτίδης: «Στόχος ν' αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

Δηλώσεις του τεχνικού της Νέας Σαλαμίνας

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε o προπονητής της ομάδας Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την προετοιμασία στη Βουλγαρία: «Είμαι ευχαριστημένος από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, είχαμε καλές συνθήκες. Ήρθαμε ακόμη πιο κοντά σαν ομάδα, κάναμε ποιοτικές προπονήσεις. Χτίζουμε στην ομοιογένεια. Έγιναν κάποια φιλικά, υπήρχαν και θετικά και αρνητικά και γι αυτό είμαστε εδώ να δουλέψουμε σε αυτά που είδαμε και δεν είδαμε».

Για το Μενεού: «Οι συνθήκες στο Μενεού είναι οι καλύτερες και για εμάς και για τους παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Κρατήθηκε ένας μεγάλος κορμός από πέρσι, ήρθαν και νέα παιδιά, ευελπιστούμε να ενσωματωθούν το γρηγορότερο με τους υπόλοιπους».

Τι να περιμένει ο κόσμος: «Στόχος ν' αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Μετά τον Ιανουάριο δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, να πάρουν τα διαρκείας. Κάθε αρχή και δύσκολη, είναι οι ίδιοι η Νέα Σαλαμίνα». 

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X