ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Στη λίστα οι Εκίθα και Βράνιες

Κοντά σε μεταγραφές η Νέα Σαλαμίνα

Τρέχουν οι εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα και τα θέματα του προγραμματισμού είναι σε πρώτο πλάνο. Οι «Ερυθρόλευκοι» πέραν απ’ την περίπτωση του Κούσουλο, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Ομόνοια, βλέπουν και την ενίσχυση. Στο πλαίσιο αυτό οι Εκίθα και Βράνιες είναι στη λίστα των Μάκη Παπαϊωάννου και Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Ιδιαίτερα για τον Εκίθα ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει πολύ θετική άποψη καθώς έζησε τον ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και το γεγονός πως δεν κατάφερε να βοηθήσει την Ομόνοια στην περασμένη αγωνιστική περίοδο οφείλεται σε ένα τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό αλλά και στο γεγονός πως η Ομόνοια πέρασε από μια τεράστια φουρτούνα όταν ο Εκίθα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Απ’ την άλλη ο Στόγιαν Βράνιες είναι 31 ετών μέσος ο οποίος θα μείνει ελεύθερος απ’ την Ζελέσνιτσαρ. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Πολωνία και την Ρουμανία με αξιόλογες εμφανίσεις και χρονιές. Την περσινή σεζόν μέτρησε 12 εμφανίσεις με τα χρώματα της Ζελέσνιτσαρ, στις οποίες σημείωσε και 2 τέρματα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, όμως οι δυο ποδοσφαιριστές περνούν απ’ το μικροσκόπιο των Μάκη Παπαϊωάννου και Σάββα Πουρσαϊτίδη. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X