ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Μια…άλλη ομάδα

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πρώτη, αλλά τεράστια νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα στο εντός έδρας Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο χαρακτηρισμός, «τεράστια», δεν είναι ποσώς υπερβολικός, αφού ήλθε σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα την είχε απόλυτη ανάγκη.

Και από πλευράς ουσίας, αλλά κυρίως από πλευράς ψυχολογίας. Οι δυο συνεχόμενες βαριές ήττες και ειδικά αυτή με τη Δόξα όπου η ομάδα ήταν κάκιστη, διατάραξαν την ηρεμία των ποδοσφαιριστών και κλόνισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου, που το έδειξε και έμπρακτα με την πενιχρή του παρουσία στο γήπεδο.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Λιάσος Λουκά σε σχέση με το τελευταίο ματς, βελτίωσαν την ομάδα αγωνιστικά αλλά και «τακτικά».

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Λιάσος Λουκά σε σχέση με το τελευταίο ματς, βελτίωσαν την ομάδα αγωνιστικά αλλά και «τακτικά». Γκράσι, Ρείνολντς, Κούσουλος, Κυπριανού Ρόκε έπαιξαν στην αρχική ενδεκάδα, αντί των Κορέια, Νταμάχου, Πόλιανετς, Μπριζίτο, Κάκκο.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν προχθές μια ομάδα που ήθελε και τη νίκη και έδειχνε ότι ξέρει τον τρόπο για να τη πάρει. Το μεσοαμυντικό χάλι της περασμένης βδομάδας έδωσε τη θέση του σε μια περιποιημένη εικόνα στον νευραλγικό αυτό τομέα ( η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με δυο κόφτες τους Κούσουλο και Ρέινολντς) με αποτέλεσμα να είναι συμπαγής σε όλο το ενενηντάλεπτο και να αντιδρά αποτελεσματικά όταν δεχόταν πίεση από την ΑΕΚ. Βοηθούσαν επίσης ανασταλτικά και οι ακραίοι Ρόκε και Κυπριανού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 5 βαθμούς, ενώ την ερχομένη Κυριακή συναντούν στη Λεμεσό τον Απόλλωνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση