ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Καλές οι εμφανίσεις ώρα για περισσότερους βαθμούς

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει δουλέψει αρκετά με την ομάδα του και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο

Θετικό εως και πολύ θετικό μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε τις εντυπώσεις στα τέσσερα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όμως μάζεψε τέσσερις βαθμούς. Μια συγκομιδή που ίσως την αδικεί αν αναλογιστούμε τι έπραξε στο γήπεδο.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει δουλέψει αρκετά με την ομάδα του και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Σαφώς και βελτίωση χρειάζεται και είναι απαραίτητη αν η ομάδα δεν θέλει να κινδυνέψει, όμως τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» πρέπει να δουλέψει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, μιας και εκεί η ομάδα δέχθηκε 8 τέρματα σε 4 αγώνες.

Από εκεί και πέρα το ζητούμενο τώρα για τη Νέα Σαλαμίνα είναι οι βαθμοί. Οι εντυπώσεις δεν είναι ποτέ αρκετές ώστε να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της. Το παιχνίδι με την Πάφο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και μια νίκη σε αυτό θα ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο ζενίθ. Μάλιστα το γεγονός πως έπειτα ακολουθεί το παιχνίδι με την Ομόνοια κάνει ακόμη πιο αναγκαία τη νίκη κόντρα στην Πάφο.

Όπως σημειώσαμε αγωνιστικά η Νέα Σαλαμίνα έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Όμως το ζητούμενο τώρα είναι οι βαθμοί και εκεί πρέπει να εστιάσουν οι «ερυθρόλευκοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X