ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Ευχαριστεί Κούσουλο, ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία

Ομόφωνη η απόφαση του Δ.Σ. να τον παραχωρήσει

Την παραχώρηση του Γιάννη Κούσουλου ανακοίνωσε με τη σειρά της η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνοντας πως στη συμφωνία μπήκε και ποσοστό μεταπώλησης το οποίο θα καρπωθεί το σωματείο σε περίπτωση που η Ομόνοια θα τον πουλήσει σε άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιωάννη Κούσουλου στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Μετά από συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε η Ομόνοια Λευκωσίας για τον Ιωάννη Κούσουλο σεβόμενη και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για μεταγραφή.

Σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, το σωματείο μας θα δικαιούται ποσοστό που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο σωματείων!

Ευχαριστούμε τον Γιάννο για την προσφορά του στην ομάδα μας, για τον επαγγελματισμό του αλλά και για την σωστή εκπροσώπηση της ομάδας μας από την θέση του αρχηγού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σκεπτόμενος πάντα τις αξίες και τα ιδεώδη του σωματείου μας.

Ευχόμαστε στον Γιάννο καλή συνέχεια στην καριέρα του και η πόρτα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, της δικής του οικογένειας θα είναι για πάντα ανοικτή!».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X