ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Μας παραξένεψε η ανάρτηση του Καρλάο, θα μιλήσουμε μαζί του»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος. Αναφέρθηκε στην αποψινή γενική συνέλευση και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την αινιγματική ανάρτηση του Καρλάο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποψινή γενική συνέλευση: «Γίνεται μια καλή προετοιμασία ενόψει της αποψινής κρίσιμης γενικής συνέλευσης η οποία είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Θα παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές καταστάσεις και η διοίκηση θα ζητήσει μερική αύξηση του μπάτζετ. Το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας εξέφρασε τη θέση του ότι υπάρχει η πιθανότητα να παραιτηθεί εάν δεν υπάρξει στήριξη από όλους»

Για τον προγραμματισμό: «Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου εργάζονται καθημερινά για να κτίσουν την ομάδα της νέας χρονιάς. Ήδη παρακολουθούν κάποιους παίκτες που έχουν θέσει σαν μεταγραφικούς στόχους και ευελπιστούμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας».

Για την ανάρτηση του Καρλάο: «Ήταν μια ανάρτηση η οποία παραξένεψε και μας. Θα μιλήσουμε με τον παίκτη για να δούμε τι μήνυμα ήθελε να στείλει με αυτή την ανάρτηση. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2019. Θεωρούμε ότι είναι παίκτης της Νέας Σαλαμίνας. Υποχρεούται να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας στις 2 Ιουλίου. Υπάρχει το υφιστάμενο συμβόλαιο όμως προτείναμε ένα νέο συμβόλαιο στον παίκτη. Αναμένουμε τη δική του απάντηση όσο αφορά το νέο συμβόλαιο που του έχουμε προτείνει. Και να το απορρίψει το νέο συμβόλαιο, ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με το αρχικό συμβόλαιο που είχαμε υπογράψει. Ο κάθε παίκτης έχει τις δικές του σκέψεις. Θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να δούμε τι σημαίνει αυτή η ανάρτηση, γιατί μπορεί να σημαίνει πολλά ή να μην σημαίνει και τίποτα».

Για τον Καρώ: «Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ο Αντρέας, βοήθησε πάρα πολύ τη Νέα Σαλαμίνα και τον ευχαριστούμε. Θεωρώ ότι θα του κάνει καλό να είναι και τη νέα χρονιά στη Νέα Σαλαμίνα. Αν ήμουν o Αντρέας Καρώ θα έμενα ακόμα ένα χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X