ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί παίκτες» (vid)

«Ομάδες σαν τη Νέα Σαλαμίνα δεν ξεκινούν με στόχο να αποφύγουν τη διαβάθμιση, αλλά για να πάνε ψηλά»

Η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε χθες επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, όπου ο στόχος είναι μία καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Λάζος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε:

«Νομίζω ότι ο κόσμος που ήρθε χθες, ευχαριστήθηκε και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους προπονητές και τους παίκτες. Ήταν κάτι που χρειαζόταν, έτσι ώστε να καταλάβουν και οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα. Πραγματοποιήθηκε μία πολύ καλή εκδήλωση και ευχαριστούμε τους οργανωμένους για την βοήθεια και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την παρουσία του:

«Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει θέμα με την παρουσία του κόσμου. Εάν εξαιρέσουμε τους τελευταίους αγώνες των μπαράζ πέρσι, όπου η κρίθηκε η παραμονή στην κατηγορία, είχαμε πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο. Ακόμα και σε καθημερινή μέρα είχαμε 2000-2500 κόσμο. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Ξέρουμε ότι κι αυτοί θέλουν καλά δείγματα από την ομάδα του και αυτό υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο».

Για τους στόχους: «Δεν έχουμε βάλει συγκεκριμένο στόχο. Βέβαια, δεν υπάρχει λέξη διαβάθμιση στο λεξιλόγιο. Και δεν ξεκινάμε ποτέ μία χρονιά με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου και θα πρέπει να στοχεύει πιο ψηλά. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες πορείες στο μέλλον».

Για τον Άνταμ Νταντς: «Προέκυψε μία οικονομική διαφορά και δεν θα προχωρήσουμε στην απόκτηση αυτού του ποδοσφαιριστή. Θα γίνουν υπερβάσεις, αλλά εκεί που χρειάζεται η ομάδα. Δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Αν προσέξατε, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που κάναμε γρήγορες και μαζεμένες μεταγραφές, τώρα η πολιτική μας είναι διαφοροποιημένη. Κάνουμε αργές και προσεγμένες κινήσεις».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα αποκτηθούν τουλάχιστον ακόμη τρεις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα έρθει ένας κεντρικός αμυντικός και μέσος. Θα αποκτηθεί ακόμη ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής σε θέση που επιθυμεί ο προπονητής. Με τους δανεικούς θα κινηθούμε διαφορετικά φέτος. Δεν θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα στερήσουν το μέλλον των δικών μας παικτών. Έχουν προταθεί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και τους μελετούμε».

Για τον Μάριο Ηλία: Όπως είπα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που βρίσκονται στα υπόψη. Αυτό που θα πούμε αυτή την στιγμή είναι ότι τη Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί οι ποδοσφαιριστές».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X