ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχουμε κενά διαστήματα και το ξέρουμε»

Ίσως προκύψει μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα σύμφωνα με τον Λιάσο Λουκά

Μετά το παιχνίδι στο Τσίρειο και τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας, ο Λιάσος Λουκά τόνισε στη διάσκεψη τύπου πως θα πρέπει να λείψουν τα νεκρά διαστήματα της ομάδας του. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν πολύ καλά στα δεύτερο ημίχρονο όμως η αλήθεια πως κατά τη διάρκεια του αγώνα είχα αρκετές στιγμές που δεν παρουσιάστηκε όπως θα την περίμενε κανείς.

«Είχαμε 4 απουσίες και μάλιστα πρωτοκλασάτα ονόματα»

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και στο τέλος το 1-1 φαντάζει δίκαιο. Έχουμε κενά διαστήματα και το ξέρουμε. Η ποιότητα είναι εκεί και περιμένω όλους τους ποδοσφαιριστές για να δουλέψω με όλους τους παίκτες. Είχαμε όπως είπα πριν προβλήματα, δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε και δικαίως οι φίλοι μας είχαν παράπονα αλλά περί το μέσο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Αν προκύψει κάτι και μπορούμε βάση οικονομικού πλάνου θα το κάνουμε».

Για την απουσία του Σανγκόι: «Δεν ήταν μόνο ο Σανγκόι. Είχαμε 4 απουσίες και μάλιστα πρωτοκλασάτα ονόματα. Όμως αυτοί που αγωνίστηκαν αξίζουν για να βρίσκονται στην ομάδα».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση