ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δένουν Τιάγκο και Καρλάο στην Νέα Σαλαμίνα

Στη Νέα Σαλαμίνα δένουν τους Καρλάο και Τιάγκο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δυο παίκτες που έκαναν τη διαφορά για την Νέα Σαλαμίνα είναι οι Τιάγκο και Καρλάο. Οι δυο τους ήρθαν τον Γενάρη από την Ούμπον της Ταϊλάνδης και από την πρώτη στιγμή έκαναν τη διαφορά. Από την αρχή είχαν την χημεία και είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο με κλειστά μάτια. Ως εκ τούτου αναμφίβολα οι εμφανίσεις τους στη Νέα Σαλαμίνα προσέλκυσαν τα βλέμματα άλλων ομάδων.

Έτσι στη Νέα Σαλαμίνα γνωρίζοντας πως οι δυο τους αποτελούν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα με γνώμονα πως η ομάδα μπορεί να κτίσει πάνω τους για το μέλλον, κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να τους δέσει με την ομάδα.

Μάλιστα αύριο θα υπάρξει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές ώστε η Νέα Σαλαμίνα να ασκήσει το δικαίωμα της για ανανέωση του συμβολαίου των δυο ποδοσφαιριστών. Μια κίνηση που σαφώς και φέρνει χαμόγελα σε όλους στο «Ερυθρόλευκο» στρατόπεδο καθώς η προσφορά των δυο είναι τεράστια μέχρι στιγμής.

Οι Καρλάο-Τιάγκο θα ανανεώσουν και για του χρόνου και πάνω στα συμβόλαιά τους θα υπάρχουν συγκεκριμένες ρήτρες ενώ με την αυριανή συνάντηση που θα γίνει θα προστεθούν μπόνους στο συμβόλαιό τους που αφορούν γκολ, συμμετοχές κτλ.

Αυτό ουσιαστικά ξεκαθαρίζει σε όλους τους πιθανούς μνηστήρες για τους δυο ποδοσφαιριστές πως πρώτα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τη Νέα Σαλαμίνα και ύστερα με τους ποδοσφαιριστές. Το αν θα υπάρξουν προτάσεις είναι ένα θέμα που θα φανεί στην πορεία, όμως ακόμη και αν δεν υπάρξουν στην Νέα Σαλαμίνα θα δέσουν δυο πολύτιμους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X