ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψάχνουν το μπαμ με Σανγκόι

Ο προγραμματισμός της Νέας Σαλαμίνας τρέχει με γοργούς ρυθμούς μιας και οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ. Μια από αυτές τις τρύπες όπως λέγαμε και χθες είναι αυτή του επιθετικού.

Έτσι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να κάνουν το μπαμ με τον Γκαστόν Σανγκόι. Ο 32χρονος πλέον Γκαστόν είναι γνωστός σε όλους στην Κύπρο από το πέρασμα του στον Απόλλωνα στον οποίο πραγματικά άφησε το στίγμα του. Άφησε το στίγμα του τόσο από άποψη αριθμών μιας και σε 5 σεζόν έγραψε 121 συμμετοχές και πέτυχε 74 τέρματα, όσο και από τη σκοπιά του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Η αξία όμως του Σανγκόι είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη και στην Σαλαμίνα ξέρουν πως αν μπορέσουν να φέρουν στην Κύπρο και να ντύσουν στα «Ερυθρόλευκα» τον Αργεντινό παιχταρά τότε η ομάδα θα ανέβει επίπεδο.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σανγκόι συνολικά στην καριέρα του μετρά 243 συμμετοχές και 108 τέρματα. Πέραν από τον Απόλλωνα φόρεσε τις φανέλες των Μπόκα Τζούνιορς (όπου έμαθε μπάλα), Άγιαξ, Ουνιβερσάριο, Μιλιονάριος, Χάποελ Ασκελον, Σπόρτιγνκ Χιχόν, Αλ Γακράχ, Άρκα Γκντίνια και Μουμπάι Σίτι.

Όπως όμως είπαμε σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Σανγκόι απασχολεί αλλά είναι μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περίπτωση. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και όλοι στην Σαλαμίνα ελπίζουν πως θα ντύσουν τον παιχταρά στα «Ερυθρόλευκα».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση