ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Το απόγευμα η απόφαση για Κούσουλο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε ο Δημήτρης Λάζος μέλος του γραφείου τύπου της Νέας Σαλαμίνας. Ο ίδιος μίλησε για την περίπτωση Κούσουλου, τις μεταγραφές της Σαλαμίνας αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το θέμα Κούσουλου: «Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή προγραμματισμού. Ο Κούσουλος είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο και η τιμή του χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει. Είναι θέμα απόφασης. Η επιτροπή θα εξετάσει το θέμα Κούσουλου και την πρόταση της ΑΕΚ και το απόγευμα θα ληφθεί η απόφαση. Παράλληλα αποκτήθηκε ο Ανδρέας Κυπριανού ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα με συμβόλαιο 1+1. Μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφές συμπληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ»

Για το 1+1: «Είναι πολιτική της ομάδας να μπορούμε να ανανεώνουμε τους ποδοσφαιριστές ώστε να κτίσουμε ένα κορμό και να γίνονται λίγες προσθαφαιρέσεις».

Για την εμπιστοσύνη στις ακαδημίες: «Η Νέα Σαλαμίνα παραδοσιακά είναι μια ομάδα που βγάζει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της. Γι’ αυτό δώσαμε συμβόλαια σε 8 νεαρά παιδιά. Βέβαια εξαρτάτε και από τους ίδιους και ευχόμαστε να δούμε 8 παιδιά να παίζουν στην πρώτη ομάδα».

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις: «Αυτή τη στιγμή 13 ποδοσφαιριστές είναι στο ρόστερ. Οι 4 μεταγραφές που κάναμε, οι 3 υποσχετικές και οι 6 ποδοσφαιριστές που έμειναν. Ο προγραμματισμός κυλά με γρήγορους ρυθμούς. Αξιολογούνται καθημερινά νέες περιπτώσεις και υπάρχει χρόνος ακόμη. Μέχρι την επόμενη Δευτέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουμε και άλλους ποδοσφαιριστές».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Είμαστε αισιόδοξοι. Ο στόχος που θέσαμε για τη νέα χρονιά είναι να κτυπάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε μια Σαλαμίνα που ακόμη και στα παιχνίδια που χάνει να αγωνίζεται μέχρι το 90. Με τον Λιάσο θα το πετύχουμε. Είναι ένα άτομο – νικητής και ακόμη και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο έπαιζε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλαμε να στηρίξουμε ένα άνθρωπο δικό μας, ένα άνθρωπο που προέρχεται από τη Σαλαμίνα, που ακόμη και όταν χάσουμε τότε θα είναι ο πρώτος που θα στεναχωρηθεί».  

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X