ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Από τα 5 εκ. πέσαμε στα 2.1 εκ.»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου, Γιώργος Καζαμίας. Αρχικά, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό:

«Ο προγραμματισμός δεν θα μείνει στάσιμος, απλά κρατήσαμε μία στάση διαφορετική όσο βρισκόταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα. Τώρα, αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια πράγματα, με βάση τα νέα δεδομένα που αφορούν το οικονομικό κομμάτι. Βλέπουμε, το πλάνο που θα πορευτεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για τον Σάββα Ταμπούρη: «Η φυγή του Σάββα δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την αγωνιστική του παρουσία. Θεωρώ ότι έχει προσφέρει πολλά. Ήταν βασικός και έχασε την θέση του στην ενδεκάδα μόνο όταν τραυματίστηκε. Θεωρήσαμε ότι είναι πιο σωστό να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή να διαπραγματευτεί καλύτερα οικονομικά δεδομένα για τον ίδιο. Έχουμε πει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε καμία οικονομική υπέρβαση για κανένα προπονητή, για κανένα ποδοσφαιριστή, γιατί δεν μας παίρνει. Μακάρι να είχαμε τα λεφτά να τους κρατήσουμε, αλλά δεν μπορούμε. Μπορεί να σουλουπώσαμε τα οικονομικά, αλλά δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Το έχουμε συζητήσει με τον Μάκη, ο οποίος αμέσως μόλις του έγινε κρούση, έχει ενημερώσει την διοίκηση και μας είπε ότι από την στιγμή που έχει συμβόλαιο με την σωματείο μας, θα πρέπει να πάρει άδεια για να μιλήσει με την Ομόνοια. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι ότι η Ομόνοια, επί της επίσημου οδού επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της. Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες και το αναφέρουμε για να μην νομίζει κανείς ότι έχει παρενόχληση χωρίς να το γνωρίζουμε. Αφού δόθηκε η σχετική άδεια, έγιναν οι επαφές και νομίζω η Ομόνοια θα τα βρει με τον Μάκη. Δεν υπάρχουν όμως ακόμη υπογραφές και μέχρι να συμβεί αυτό, ο Μάκης είναι τεχνικός διευθυντής και εξακολουθεί να εργάζεται για τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τις οικονομικές δυσκολίες: «Δυστυχώς έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Δεν σημαίνει ότι με μικρούς προϋπολογισμούς δεν μπορούμε να κάνουμε καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές κάθε μήνα. Θα πρέπει να κάνουμε προϋπολογισμούς για να μπορούμε πληρώνουμε τους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές κάθε μήνα. Και μπορεί να πηγαίνουμε καλά τα τελευταία χρόνια στα οικονομικά και το χρέος από τα 5 εκατομμύρια που ήταν μειώθηκε στα 2.1, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση